Met onze 9de editie van onze bosloop ‘Bierbeek Loopt door het Bos’ pikken we de draad terug op van onze edities voor de corona-perikelen. We hebben onze datum terug vastgepind in het voorjaar (zondag 26 maart 2023) en we gaan zorgen voor een flinke omkadering in en rond het epicentrum van het gebeuren (de bovenparking van CC De Borre). We voorzien onder andere opnieuw kleedruimtes, douches, sportzakbewaking, een tijdsklok en de nodige ambiance aan start en aankomst. Dus stip alvast zondag 26 maart aan voor een flinke bosloop in de prachtige natuur van Bierbeek en omstreken !

U kunt nu reeds voorinschrijven en dit tot en met 23 maart aan 7€. Daginschrijvingen kunnen ook nog ter plaatse aan 10€. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen maar moeten zich wel inschrijven.

We bieden opnieuw 3 afstanden aan, namelijk 4, 8 en 12 km. De start, finish, inschrijvingen, kleedkamers, douches en bewaring sporttassen bevinden zich aan het CC “De Borre” te Bierbeek (adres : Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek). De start van het gebeuren is gepland om 14 uur.

Inschrijven kan op de volgende link 

https://inschrijven.nl/form/2023032651257-nl

Volg ons ook op facebook 

Voor de Sporta leden geven we een korting van 1€ bij het tonen van je SPORTA lidkaart bij het ophalen van je polsbandje aan de stand inschrijvingen.

Ter info, hierbij de link naar het wedstrijdreglement

Het traject van de 3 afstanden vinden jullie hier:

Het parcours van 2023 is ook beschikbaar in .gpx formaat. Je kan ze hieronder de 3 afstanden (4km, 8 km en 12km) samen in een .zip downloaden.

Deze borden al gezien in het straatbeeld van Bierbeek?

Ze zijn gemaakt met dank aan The Laser Factory